Personální změny Dačice 1Q 2023

Personální změny v dačické kanceláři a klientský portál jako rychlý komunikační nástroj s klienty!

Vydáno: 3. 2. 2023

Možná již víte, že jsme se s mým kolegou Michalem po letech společné péče o klienty pod hlavičkou Partners dohodli na ukončení spolupráce.

 

Mgr. Michal Ošmera k 28. 2. 2023 ukončí poradenskou činnost na základě mandátní smlouvy se společností Partners Financial Services. Tím končí i spolupráce se mnou a týmem dačické kanceláře vedeným mou osobou.

Od 1. ledna 2023 již není registrován jako vázaný zástupce a není držitelem platných certifikací ČNB (České národní banky) souvisejících s provozováním činnosti dle zákona č. 170/2018 Sb., o distribuci pojištění a zajištění, č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru, a č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu.

Upozorňuji, že tato skutečnost neumožňuje jakoukoli komunikaci s klienty v některé z výše uvedených oblastí, popř. jednání vedoucí k uzavření smlouvy.

 

Všichni klienti Partners navázáni na poradenskou kancelář v Dačicích, včetně klientů, se kterými jednal v posledních měsících Michal Ošmera, zůstávají pod správou mé osoby a Partners Financial Services, a.s., a veškeré změny je možné řešit i nadále se mnou.

Některé požadavky v případě potřeby přesměruji na své kolegyně.

 

Osobní údaje, popř. stávající produkty je možné aktualizovat přes klientský portál www.mojepartners.cz nebo osobně na základě domluvené schůzky v dačické kanceláři na adrese K. Dalberga 356, 380 01 Dačice.

Přes klientský portál je možné aktualizovat svou finanční bilanci, sjednat nové pojištění pro auto, cesty i domácnost, jednoduše online, popř. propočítat výhody penzijního nebo stavebního spoření. Veškeré údaje k pojistníkovi se načtou z našich systémů, a nehrozí tedy další nevyžádané nabídky z různých online srovnávačů.

 

Vím, že je nutné být s klienty v neustálém spojení. Proto již několik měsíců plánuji v tomto regionu otevřít zcela novou pobočku, která bude jak poradenskou, tak i nově bankovní pobočkou v rámci projektu „Partners Banka“.

Speciálně o tomto projektu Vás budu informovat v následujících týdnech. Ale pro nedočkavé je k dispozici více informací zde.

 

Nejen personálních změn, ale i požadavků na kvalitu je a bude v následujících měsících mnohem více. A abych všechno v pohodě a k oboustranné spokojenosti se svými kolegyněmi zvládl, hledám do svého poradenského týmu další kolegy či kolegyně (pro pozice koncipient, poradce, produktový specialista), a to jak pro péči o stávající, tak i nové klienty.

Potěší mne, pokud dostanu doporučení na někoho šikovného ve Vašem okolí, s kým by bylo možné se osobně setkat a o chystaných projektech či případné spolupráci si popovídat osobně.

 

Jakékoli dotazy, požadavky a připomínky směřujte, prosím, na můj e-mail Jiri.Kamenik@partners.cz, popř. aktuální kontakty naleznete na webu.