Pomáháme Moravě. Pojďte do toho s námi

Čtvrteční tornádo odneslo mnoha lidem střechu nad hlavou, zničilo jejich majetky. Nejvíce postižené vesnice Lužice, Hrušky, Moravská Nová Ves, Mikulčice vypadají jako po válce.

Vydáno: 28. 6. 2021
Kategorie: Podporujeme
Zdroj: PartnersNews

V Partners finanční skupině jsme se proto rozhodli pomoci lidem, které tornádo připravilo o domov, majetek nebo jim ublížilo zdravotně. Nejen našim klientům pomáháme s hlášením a vyřízením pojistných událostí. Máme připravenou také rychlou finanční pomoc, jde o tyto typy podpory.

Rychlá pomoc až 10 tisíc Kč
První finanční podpora je rychlá pomoc ve výši 5 nebo 10 tisíc korun. Suma 10 tisíc Kč je určena pro lidi v sociální nouzi, s minimálními rezervami – jedná se například o nízkopříjmové rodiny či důchodce. Velmi poškozeným lidem se středním příjmem a nižšími rezervami posíláme 5 000 Kč. „Už jsme několik plateb realizovali. V praxi vše probíhá tak, že peníze posíláme lidem přímo na účet, následně zašleme jednostránkový formulář, který je třeba podepsat,“ říká Petr Borkovec, ředitel Partners finanční skupiny.

Velká podpora až 100 tisíc Kč
Pro lidi ve velké finanční nesnázi máme společně s pojišťovnou Simplea připravenou sumu v celkové výši 1,5 milionu Kč. Přispívat budeme jednotlivým potřebným až do výše 100 tisíc Kč. Pro zaslání částky budeme potřebovat znát celý příběh žadatele o pomoc, suma se vyplatí po schválení a podepsání dokumentace.

Připojujeme se ke sbírce Znesnaze21
Zároveň se Partners připojují k nadačnímu fondu Znesnaze21, kde budeme pomáhat vybírat peníze pro lidi postižené tornádem. Pomoci můžete i vy na: znesnáze21

Kde hledat pomoc
Naše pomoc je vázána na poradce Partners, podporujeme ale nejen klienty Partners. Pokud potřebujete pomoci a nejste naším klientem, kontaktuje některého z našich poradců nebo pobočku Partners Market.

Jejich seznam najdete na webu Partners.cz v sekci Naši poradci.

Oslovit náš můžete také na infolince Partners 800 63 63 63 nebo na mailu info@partners.cz.